Termeni si conditii de utilizare a magazinului Vitafarm.ro

Pagina cu termenii utilizati si conditiile de utilizate a magazinlui online. Este foarte mportant ca dumneavoastra sa cititi cu maxima atentie acest document inainte de a apela la serviciile oferite de www.vitafarm.ro.

Termeni si Conditii Generale


Utilizand oricare din serviciile oferite de Online Pharma Clinic prin site-ul
www.vitafarm.ro automat veti fi de acord cu termenii si conditiile stipulate in lista de mai jos. Este foarte important ca dvs sa cititi cu maxima atentie acest document inainte de a apela la serviciile oferite de www.vitafarm.ro. De asemenea online pharma clinic prin www.vitafarm.ro are  dreptul de a modifica si upgrada acest document oricand, deci este foarte important ca acesta sa fie citit ori de cate ori apelati la serviciile www.vitafarm.ro.

Conditii ce trebuiesc indeplinite de Client

Declarati si garantati pe propria raspundere urmatoarele:
1. ca aveti peste 18 ani sau varsta majora legala si ca sunteti rezident al tarii unde se va face livrarea.
2.ca numele folosit pt serviciile online pharma clinic prin
www.vitafarm.ro este numele dvs adevarat.
3.ca toate informatiile pe care le puneti la dispozitia echipei online pharma clinic prin
www.vitafarm.ro , indiferent de mijloacele de comunicatie website sau telefon sunt adevarate si complete si nu false.
4.ca apelati la serviciile oferite de online pharma clinic prin
www.vitafarm.ro  in calitate de unic consumator al produselor pe care le comandati.
Obligatiile clientului
5. Completind formularul de comanda, faceti o cerere de achizitionare pt produsele afisate pe website-ul
www.vitafarm.ro . In urma completarii acestui formular de comanda veti autoriza si suma de plata spre online pharma clinic srl de pe cartea dvs de debit sau credit. In suma de plata spre Online Pharma Clinic vor fi cuprinse pretul produselor comandate si al transportului.
6. Va trebui sa completati online un chestionar medical prin care va trebui sa puneti la dispozita online pharma clinic prin
www.vitafarm.ro   detalii daca aveti despre medicul si farmacistul dvs precum si despre medicul care va prescris reteta daca aveti deja reteta in vederea contactarii acestuia pt obtinerea de detalii privind conditia sanatatii dvs si a tratamentului prescris. Fiind de acord cu cele mentionate mai sus declarati ca toate informatiile puse la dispozitia www.vitafarm.ro sunt adevarate.
7.  Facand o comanda prin
www.vitafarm.ro nu inseamna confirmarea acesteia. Intai vor fi verificate detaliile introduse de dvs in chestionarul medical precum si prescriptia pt acel tip de medicament de la medicul dvs. Alternativ, medicul nostru va evalua informatiile date de dvs prin intermediul chestionarului medical online si va decide daca produsul dorit de dvs va poate fi prescris sau nu. Dvs sau medicul dvs puteti fi contactat de catre www.vitafarm.ro pt mai multe detatii via e-mail sau telefon pt a decide daca acest tip de produs va poate fi prescris. Este alegerea dvs de a raspunde la aceste intrebari, dar aceasta poate duce la oprirea comenzii dvs.
8. O data ce cererea dvs a fost verificata, o prescriptie va fi intocmita si expediata farmacistului in vederea eliberarii produsului cerut. La randul lui farmacistul va va putea cere mai multe informatii  via e-mail sau prin telefon. 
9.Daca farmacistul este multumit de raspunsurile primite  elibereaza produsul dorit de dvs spre curierul pe care vitafarm.ro il are ca partener. Pt a evita orice confuzie  privind comenzile, cererea dvs va insemna pt Online Pharma Clinic, hotarirea dvs de a achizitiona acel produs specificat in cererea dvs. Luarea la cunostinta de catre Online Pharma Clinic a cererii dvs, nu inseamna automat pentru Online Pharma Clinic ca va va accepta cererea inainte de a executa procesul descris la punctele 6, 7,8 si 9. Daca comanda dvs va fi acceptata de Online Pharma Clinic veti fi contactat via e-mail si veti primi un numar de comanda, care va putea fi solicitat de catre Online Pharma Clinic in timpul comunicatiilor. Un contract de vanzare-cumparare al produsului solicitat va fi efectul acceptarii comenzii dvs de catre Online Pharma Clinic.
10. Este la latitudinea Online Pharma Clinic sa modifice in timp Termenii si Conditiile de mai sus. Toate aceste noi schimbari facute de catre Online Pharma Clinic vor fi expuse pe prima pagina a websitului online pharma clinic prin
www.vitafarm.ro  astfel incat oricine viziteaza websitul sa aiba acces la acestea. Online Pharma Clinic va sfatuieste ca de fiecare data cand apelati la serviciile oferite sa verificati Termenii si Conditiile Online Pharma Clinic. Ca si client declarati sa respectati Termenii si Conditiile Online Pharma Clinic din momentul in care apelati la serviciile Online Pharma Clinic.
11. Daca intampinati probleme in a intelege termeni si conditii sau doriti sa va fie traduse in alta limba pentru o mai buna intelegere, puteti contacta serviciul relatii cu clientii printr-una din caile de comunicare puse la dispozitia dvs de catre Online Pharma Clinic.
12. Veti declara pe proprie raspundere ca toate produsele comandate si expediate dvs sunt numai pentru uzul dvs personal . Declarati ca Online Pharma Clinic nu este responsabil de nici o posibila problema, efecte secundare sau pierderi de vieti in cazul nerespectarii presciptiei.
Pt intocmirea acestor Termeni si Conditii  Generale, Online Pharma Clinic a folosit urmatoarele definitii:
Informatie confidentiala: inseamna orice informatie personala oferita de catre dvs sau de catre doctorul dvs, indiferent de mijlocul de transmitere (cale orala sau in scris).
Consumator: este persoana care comanda respectind termeni si condiit de pe site-ul online Pharma Clinic


Prin prezentul contract de mandatat, il imputernicesc pe Dl. Sofonea Calin Liviu domiciliat in Bucuresti Str. Capitan Pavel Zaganescu Nr. 5 Sc. 2 Ap. 8 Sector 6, CNP: 1690307243139, in calitate de mandatar sa imi ridice medicamente prescrise, de la farmacia Online Pharma Clinic SRL

Numarul de comanda: descris in pct 9.
Produs: orice produs farmaceutic pt care dvs faceti o comanada prin intermediul internetului.
Farmacist: persoana care este calificata de catre autoritatile romane pentru a exercita acesta profesie.
Medic: persoana care este calificata de catre autoritatile romane pentru a exercita acesta profesie.
Pentru anumite medicamente cum sunt:
viagra,levitra,cialis,vizarsin,vigrande este necesara o prescriptie medicala pentru a putea fi achizitionate.

Termenii si Conditiile de mai sus se aplica din momentul primei dvs vizite pe websitul vitafarm.ro, se exercita din momentul in care se face comanda si se mentin pe toata durata procesului. (comanda-prescriptie-colet).
Online Pharma Clinic intelege ca comandarea tratamentelor medicale prin intermediul internetului poate fi imprevizibila si ca exista intrebari la care clientii ar dorii raspunsuri. Ca urmare a acestui fapt Online Pharma Clinic pune la dispozitia clientilor o lista cu cele mai frecvente intebari. In cazul in care nu gasiti un raspuns lamuritor, oricand Online Pharma Clinic va sta la dispozitie.

Cum decurge o consultatie medicala prin intermediul internetului?
O consultatie online oferita de Online Pharma Clinic se efectueaza dupa cum urmeaza:

*dvs selectati produsul dorit
*cititi toate informatiile privind acel produsului
*completati un chestionar medical (comanda)
*chestionarul medical (comanda) va fi verificata de un medic de specialitate
*o data ce medicul a decis ca produsul  poate fi administrat transforma comanda in prescriptie medicala pe care o va transmite farmacistului, iar produsul va fi expediat spre dvs prin intermediul unui curier .
*in cazul in care medicul nu isi va da aceptul, banii va vor fi restituiti.

Este site-ul vitafarm.ro o farmacie online?
Nu. Site-ul vitafarm.ro  nu este o clinica sau o farmacie online. vitafarm.ro este un website care face legatura intre client si produs. vitafarm.ro este un website care colaboreaza cu clinici si farmacii si ofera clientilor sai un serviciu de relatii cu publicul.

Sunt aceste tratamente obtinute legal prin acest sistem?
In cele mai multe tari, da. Oricum ca si client este de datoria dvs sa verificati aceste legi si daca aceste legi ale tarii dvs de rezidenta va permit comandarea prin acest sistem a produsului oferit de Online Pharma Clinic. Trebuie  luati aminte ca online pharma clinic prin
www.vitafarm.ro este un website care va ofera asistenta.
 Achizitionind un produs prin intermediul Online Pharma Clinic declarati pe propria raspundere ca detineti deja o prescriptie de la un medic de specialitate,  Online Pharma Clinic este indreptatit sa va ceara o copie a acelei prescriptii.
Achizitionind un produs prin intermediul Online Pharma Clinic va faceti responsabil de verificarea legilor tarii de rezidenta privind acel produs si sistemul de achizitionare.
Online Pharma Clinic este absolvit prin acesti Termeni si Conditii Generale de orice responsabilitati.  


Scroll