Cum cumparam la magazin online Vitafarm

Instructiuni de realizare cumparaturi pe magazinul online Vitafarm, adminsitrat de Online Pharma Clinic SRL. Toate datele sunt confidentiale. Medicii si personalul aferent site-ului sunt obligati sa protejeze confidentialitatea datele dumneavoastra

 Completati formularul medical de pe site,completati tipul medicamentului si numarul de tablete dorit, completati datele dumneavoastra de trimitere si plata a produselor.

 

 Este foarte important sa completati corect datele dumneavoastra si numarul de telefon.

 Online Pharma Clinic va contacteaza numai daca este absolut necesar sau daca unele date sunt incorecte sau incomplete.

 Toate datele sunt confidentiale. Medicii si personalul aferent site-ului www.vitafarm.ro sunt obligati sa protejeze confidentialitatea datele dumneavoastra. Medicii nostrii au o politica stricta referitoare la toate datele obtinute de personalul www.vitafarm.ro respectind strict standardele necesare pentru confidentialitatea pacientilor. www.vitafarm.ro nu va da informatii (incluzind si adresa de e-mail) nimanui si nu veti primi corespondenta nesolicitata de la noi.

 Securitatea informatiior din server inclusiv formele de consultatie si datele de pe cartea de credit vor fi prelucrate prin cea mai sofisticata tehnologie securizata disponibila in ziua de azi. Noi nu vom divulga nici o informatie privata ,care poate duce la identificarea pacientului , nici unei alte persoane daca aceasta persoana nu este mandatata legal prin legile statului respectiv. Toate informatiile obtinute sunt protejate de legea confidentialitatii medic-pacient.

  Toate medicamentele sunt expediate intr-un pachet sigilat fara descriere,fara denumirea medicamentului si fara indicatii de continut.

  Expedierea produselor catre client pentru Romania se face prin Posta Romana sau serviciul Fancurier.

  Serviciile de expediere folosite sunt:

 1. POSTA ROMANA RAMBURS- clientul plaseaza comanda pe site, primeste coletul la oficiul postal de care apartine, plateste numai la ridicarea coletului in baza buletinului de identitate. Termenul de livrare este de 3-4 zile lucratoare.Coletul este sigilat si nu se indica continutul.In interiorul coletului se afla bonul fiscal eliberat de farmacia noastra.Taxe postale 19 ron in functie de comanda si de destinatie.Exista un scotch de securitate de culoare galbena pe colet.Va rugam sa nu ridicati coletul de la oficiul postal daca acest scotch nu este acolo si apare scris opened pe colet.

2. FANCURIER RAMBURS - clientul plaseaza comanda pe site, primeste coletul la adresa indicata in comanda,termenul de livrare este de 24 ore in tara sau in Bucuresti daca comanda este facuta inainte de ora 12.Plata se face la ridicarea coletului,coletul este sigilat ,nu se indica continutul.Taxe postale 19 ron.

Politica de retur

 Returnarea produselor se poate face doar pentru produsele sigilate ,nedesfacute,in termen de 10 zile de la data comenzii cu conditia ca pachetul sa fie in aceleasi conditii in care l-ati primit  urmind ca firma noastra sa returneze suma platita de client  minus taxele de trimitere si de ramburs.Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca Online Pharma Clinic  S.R.L. sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.
Pentru returnare va rugam sa ne contactati telefonic la 021-3162690 sau pe mail la farmacist@vitafarm.ro

Plasati comanda pe site dupa ce ati citit si ati fost de acord cu termeni si conditii generale.

Scroll